Η Π.Ο.Λ. εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του Νεκτάριου Σαντορινιού

Ο Νεκτάριος Σαντορινιός τόσο στη θητεία του ως Υφυπουργός ΥΝΑΝΠ όσο και ως τομεάρχης Ναυτιλίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετουσίωσε σε έργο την αγάπη του προς τα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ .

Επί θητείας του στο ΥΝΑΝΠ νομοθετήθηκαν μερικές από τις σημαντικότερες διατάξεις υπέρ των στελεχών που θα αποτελέσουν παρακαταθήκη για το μέλλον του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ .

Ο αγώνας που έκανε για την ένταξη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ στις Πανελλαδικές εξετάσεις και για την ελεύθερη πρόσβαση των στελεχών στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη αποτελούν δείγμα γραφής της Δημοκρατικής προσέγγισης του ,όλων των ζητημάτων που μας απασχολούν.

Το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια δεν μείωσε την αγωνιστικότητα του ,αφού ως τομεάρχης Ναυτιλίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ήταν παρών στις επάλξεις όταν διαπίστωνε πως τα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ αδικούνταν και υπήρχε περιθώριο βελτίωσης της καθημερινότητας τους ,ενώ στιγμή δεν έκρυψε την εκτίμηση και τον σεβασμό τους στους ακρίτες συναδέλφους της παραμεθορίου στον αγώνα για το μεταναστευτικό.

Έφυγε αγωνιζόμενος για τα ιδεώδη της Δημοκρατίας ,για την πατρίδα.

Για εμάς έτσι θα μείνει στη μνήμη μας  , ένας αγωνιστής της ζωής .

Μήνυμα Προέδρου Π.Ο.Λ για την απώλεια του Νεκτάριου Σαντορινιού

Μεγάλη η θλίψη μου στο ακούσματα της απώλειας του Νεκτάριου Σαντορινιού ο οποίος τα τελευταία χρόνια έδωσε τον δικό του αγώνα για τη ζωή.

Ο Νεκτάριος Σαντορινιός διετέλεσε ως Υφυπουργός ΥΝΑΝΠ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στηρίζοντας όσο ελάχιστοι τα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ

Υπέρμαχος της Δημοκρατίας είχε " ορθάνοιχτη" την πόρτα του γραφείου του στους εκπροσώπους των εργαζομένων με τους οποίους συνεργάστηκε τόσο ως Υφυπουργός του ΥΝΑΝΠ αλλά και ως τομεάρχης Ναυτιλίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Έφυγε ως αγωνιστής αφήνοντας ως αποτύπωμα την αγάπη του προς το Λιμενικό Σώμα και τα στελέχη του.