ΕΠΙΣΚΕΨΗ-ΠΑΡΟΧΗ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ Α' Λ/Τ ΠΟΡΟΥ - Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών

Breaking

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

ΕΠΙΣΚΕΨΗ-ΠΑΡΟΧΗ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ Α' Λ/Τ ΠΟΡΟΥ



ΔΕΛΤΊΟ ΤΥΠΟΥ

Αντιπροσωπεία της ΠΟΛ σε μια συμβολική κίνηση παρέδωσε χειμερινό ρουχισμό (υπηρεσιακό μπουφάν fly jacket) για  όλα τα στελέχη του Α' Λιμενικού Τμήματος Πόρου Κεφαλληνίας.


Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία ''ΑΦΟΙ ΝΙΚΟΛΕΤΑΤΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε '' https://www.nikoletatos.gr  και  https://www.facebook.com/daikinbluedealer  για την παροχή του ρουχισμού στην Ομοσπονδία μας.


Συζητώντας με τους συναδέλφους μας συγκρατείται ότι η εν λόγω υπηρεσία αποτελείται από 06 άτομα (συμπεριλαμβανομένου του Προϊσταμένου και ενός στελέχους υπηρεσίας γραφείου) αντί 10 όπως προβλέπεται από τις νέες οργανικές θέσεις Λιμενικών Αρχών. Ενώ 3 στελέχη έχουν αιτηθεί την απόσπαση τους από την Υπηρεσία για τόπο επιλογής τους.


Ο Πόρος Κεφαλληνίας γνωστός για την αυξημένη επιβατική και τουριστική κίνηση ιδιαιτέρως τους θερινούς μήνες. Ο ιδιαίτερος γεωγραφικός-τουριστικός χαρακτήρας της περιοχής επιφορτίζει την συγκεκριμένη Λιμενική Αρχή με επιπρόσθετα αντικείμενα απασχόλησης, όπως: ιδιωτικά θαλάσσια μέσα αναψυχής, τουριστικές επιχειρήσεις εντός χερσαίας ζώνης λιμένα, αλιεία, καταγγελίες, αστυνόμευση καθώς και αντιμετώπιση εκτάκτων περιστατικών.


  Στα θετικά της συνάντησής μας καταγράφουμε το καλό κλίμα, την εργατικότητα και το φιλότιμο που διακρίνει το προσωπικό.


Λαμβάνοντας υπόψιν τις ανησυχίες των συναδέλφων μας, αιτούμαστε από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του ΛΣ-ΕΚ.ΑΚΤ την ενίσχυση του Α' Λ/Τ Πόρου ώστε να μπορέσουν τα αιτούμενα στελέχη "να ξεκολλήσουν" και να επιστρέψουν στον τόπο επιλογής και στις οικογένειές τους.


Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών (ΠΟΛ) συνεχίζει να διεκδικεί και να στηρίζει εμπράκτως τους συναδέλφους λιμενικούς.







Πηγή : Γρ. Τύπου-Μέσων Ενημέρωσης Π.Ο.Λ.