Με μεγάλη επιτυχία η κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ε.Π.Λ.Σ Κεντρικής ΕλλάδοςΜε πρωτοφανή συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την 13 Ιανουαρίου 2023 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ε.Π.Λ.Σ Κεντρικής Ελλάδος στο Yachting Club  στο λιμάνι του Βόλου .

 

Συνάδελφοι από όλες τις υπηρεσίες της Ένωσής μας προσήλθαν στην εκδήλωση που κατέγραψε ρεκόρ συμμετοχής ως δείγμα αναγνώρισης της διαχρονικής προσφοράς μας υπέρ των στελεχών του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. 

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους τους η Διοικητής της 4ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ Αρχιπλοιάρχος ΛΣ Δανδουλάκη Νίκη και η Κεντρική Λιμενάρχης Βόλου Πλοιάρχος ΛΣ Κωνσταντά Βασιλική οι οποίες παράλληλα αποτελούν και τις πρώτες γυναίκες συναδέλφους που έχουν αναλάβει το τιμόνι των δύο υπηρεσιών που έχουν έδρα τον Βόλο. 

Ως ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος τους ευχηθήκαμε καλή δύναμη , στηρίζοντας το δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει.

 

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Αντιπρόεδρο της Π.Ο.Λ Γιαταγάνα Γεώργιο καθώς και το ΔΣ της ΕΠΛΣ Φθιώτιδας που μας τίμησαν με την παρουσία τους. 

 

Το μεγαλύτερο "ευχαριστώ " όμως , ανήκει στους συναδέλφους που για πάνω από 2 δεκαετίες στηρίζουν την Ε.Π.Λ.Σ Κεντρικής Ελλάδος ,τις συνδικαλιστικές της επιλογές και δράσεις καθιστώντας μας ως μια από τις ηχηρότερες και αποτελεσματικότερες "φωνές" στο συνδικαλιστικό χώρο των ένστολων στη χώρα μας .

 

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος Κυράνης Κώστας τόνισε: 

"Η Ένωσή μας θα συνεχίσει να εκπροσωπεί τους συναδέλφους με τις ίδιες θεμελιώδεις αρχές του συνδικαλισμού δηλαδή την ενότητα, τον σεβασμό της πολυφωνίας και των διαφορετικών απόψεων και με γνώμονα πάντα το κοινό καλό. "

 

Οι συνάδελφοι διασκέδασαν και αντάλλαξαν ευχές για μια δημιουργική χρονιά με υγεία και ευτυχία.  
Ο Πρόεδρος Ο Γ.Γραμματέας 

Κυράνης Κωνσταντίνος Μαχαίρας Νικόλαος Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό


Νεότερη Παλαιότερη