ΕΝΩΣΗ ΛΙΝΕΝΙΚΩΝ ΚΔ ΕΛΛΑΔΟΣ: Ανακοίνωση για τους στόχους την νέας χρονιάς

 %25CE%25B5%25CF%2580%25CE%25BB%25CF%2583%2B%25CE%25BA%25CE%25B4%25CE%25B5%2B%2528600%2Bx%2B450%2529


 Αγαπητές αγαπητοί συνάδελφοι, το 2022 είναι πλέον παρελθόν.


      Ως Δ.Σ της ΕΝΩΣΗΣ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΚΔ ΕΛΛΑΔΟΣ , ευχαριστούμε, θερμά όλους και όλες εσάς που πιστέψατε σε εμάς μας βοηθήσατε και μας στηρίξατε ώστε να πατήσουμε γερά στα πόδια μας για να κάνουμε άλλο ένα αποφασιστικό άλμα προς τα εμπρός, ταράζοντας τα λιμνάζοντα ύδατα στα συνδικαλιστικά δρώμενα.


      Αναλάβαμε την υποχρέωση ως πρώτη ΕΝΩΣΗ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ εκτός του υφιστάμενου  συνδικαλιστικού  πλαισίου όχι μόνο να υπηρετήσουμε τον θεσμικό μας ρόλο βρίσκοντας  υπαρκτές λύσεις και διεξόδους σε χρόνια αδιέξοδα, αλλά να  δείξουμε ως φάρος σε όλους τους συναδέλφους ότι υπάρχει και άλλος δρόμος δημιουργώντας μαζί τους νέες πρωτοβάθμιες Ενώσεις και μια νέα Πανελλήνια Ομοσπονδία.    

                                                                                             

Την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ  ( Π.Ο.Λ.)


      Δείξαμε ότι τίποτα δεν κερδίζεται δίχως  κόπο, υπομονή, σύνεση και με συλλογική δουλεία. Με την ορθότητα του λόγου μας και των επιχειρημάτων μας καταφέραμε να αλλάξουμε την υφιστάμενη σκέψη και κουλτούρα των συναδέλφων και να βλέπουν πλέον σε εμάς αλλά και την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ  ( Π.Ο.Λ.) διάθεση για υλοποίηση  και αποκατάσταση των δίκαιων αιτημάτων τους/μας, χωρίς αυτή να έχει  στοιχεία καιροσκοπισμού ανειλικρίνειας και να είναι μέσω  προσωπικής προβολής. Κάνουμε γνωστό για άλλη μια φορά ότι διακατεχόμαστε από πνεύμα συνεργασίας και ενότητας και θα προχωρήσουμε ακόμα πιο δυναμικά, για την προώθηση τόσο των ειδικότερων αιτημάτων των μελών της Ένωσής μας, όσο και των γενικότερων αιτημάτων του κλάδου.


Αγαπητές αγαπητοί συνάδελφοι.


   Αφήνουμε πίσω μας άλλο ένα γεμάτο βιβλίο της Ένωσής μας για το 2022, με ανάμικτα συναισθήματα. Ξεκινάμε να γράφουμε σελίδα σελίδα ένα νέο βιβλίο 365 σελίδων για το 2023 με μεγαλύτερη όρεξη για δουλειά, με διάθεση τα κακώς κείμενα να γίνονται πλέον γνωστά αρμοδίως, όπως γνωστή θα γίνεται πλέον και η προσπάθεια ορισμένων να  ερμηνεύουν τον νομοθέτη κατά το δοκούν.


     Καλωσορίζουμε το 2023 και  θέλουμε να σας ευχηθούμε το νέο έτος να είναι η απαρχή για ένα νέο ξεκίνημα   στην ζωή μας, να φέρει  ελπίδα  υγεία και τύχη στις οικογένειες μας, υπηρεσιακή ηρεμία, ισονομία, δικαιοσύνη και καταξίωση.




ipografi%20patra

 



Νεότερη Παλαιότερη