ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος: ¨Όλοι μαζί¨ Εθελοντική αιμοδοσία για τη Φλόγα

 Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Ελλάδος  σε συνεργασία με τη ΄΄Φλόγα ’’ Μαγνησίας αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να διοργανώσει εθελοντική αιμοδοσία με σκοπό την αποκλειστική  διάθεση  των μονάδων αίματος για τα παιδιά που δίνουν τον δικό τους αγώνα με τον καρκίνο .

 

Για το σκοπό αυτό και με αφορμή την ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου στις 30 Ιανουαρίου 2023 κινητή μονάδα αιμοληψίας του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου  θα βρίσκεται στο λιμάνι του Βόλου προκειμένου οι εθελοντές αιμοδότες να προσφέρουν το δώρο ζωής στα παιδιά μας . 

 

Καλούμε παράλληλα όλους τους φορείς ,συλλόγους ,οργανώσεις ,σωματεία , ομάδες και του πολίτες της πόλης του Βόλου να συνδράμουν στον ιερό σκοπό αυτό συμμετέχοντας ως διοργανωτές και μετατρέποντας την κοινή μας δράση  σε γιορτή ζωής .

 

Παράλληλα περιμένουμε την συμμετοχή σας με σκέψεις και ιδέες  που θα μπορούσαν να ενισχύσουν τη πρωτοβουλία μας αυτή .

 

Ενισχύουμε τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια  Φλόγα που από το 1982 φωτίζει και ζεσταίνει τα παιδιά με καρκίνο όλης της χώρας. Συμπαραστεκόμαστε στις οικογένειες και αγωνιζόμαστε για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.

 

Η Φλόγα καίει και θα καίει όσο υπάρχουν παιδιά που το έχουν ανάγκη και όσο έχουμε κοντά μας όλους εσάς.Πληροφορίες

ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος

Κυράνης Κων/νος : 6996708075

 

Φλόγα

Τμήμα Μαγνησίας : 2421024628 & 6977001396


Νεότερη Παλαιότερη