Συνάντηση με Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιάννη Σαρακιώτη

Πραγματοποιήθηκε στη Λαμία την 2 Δεκεμβρίου 2022 συνάντηση της Ομοσπονδίας μας με τον Βουλευτή Φθιώτιδας  του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Γιάννη Σαρακιώτη. Την Ομοσπονδία μας εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Κυράνης Κων/νος και ο Αντιπρόεδρος Γιαταγάνας Γεώργιος .

Συζητήθηκαν τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ  δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε αυτά, του καθεστώτος των μεταθέσεων, των παραγωγικών σχολών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, της αύξησης των οργανικών θέσεων, της κατανομής αυτών ,των αναγκαίων προσλήψεων καθώς και επιμέρους προβλήματα των Λιμενικών του Νομού Φθιώτιδας .

Η συνδρομή του κ. Σαρακιώτη είναι κομβική στην επίλυση των ζητημάτων που απασχολούν τα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ στην ευρύτερη περιοχή και για το λόγο αυτό προσφάτως υπέβαλε ερώτηση στον ΥΝΑΝΠ αναφορικά με το ζήτημα της αναβάθμισης-στελέχωσης της Λιμενικής Αρχής Αρκίτσας αλλά και για την ενεργοποίηση των πλωτών μέσων των Λιμενικών Αρχών του Νομού που βρίσκονται για μεγάλο χρονικό διάστημα σε ακινησία .

Από την Ομοσπονδία μας κατατέθηκε σχετικό υπόμνημα με αναλυτικά στοιχεία που αποτυπώνουν εξολοκλήρου τα προβλήματα που χρήζουν επίλυσης τόσο πανελλαδικά όσο και σε τοπικό επίπεδο.

Ο  κ. Σαρακιώτης Γ. δήλωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των στελεχών του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ αφουγκαζόμενος το πλούσιο διεκδικητικό πλαίσιο της Π.Ο.Λ. με απώτερο στόχο την ικανοποίησή τους προκειμένου να βελτιωθεί ο εργασιακός βίος των συναδέλφων κάθε βαθμίδας όπου και αν αυτοί υπηρετούν.

Για το ΔΣ

%25CF%2583%25CF%2586%25CF%2581%25CE%25B1%25CE%25B3%25CE%25B9%25CE%25B4%25CE%25B1%2B%25CF%2580%25CF%2584%25CE%25BF%25CE%25B5%25CE%25B4%25CF%2581%25CE%25B5%25CE%25B9%25CE%25BF%25CF%2585

Γίνε τώρα μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών (ΠΟΛ)  και διεκδίκησε το μέλλον σου(Πάτα ΕΔΩ)