ΕΝΩΣΗ ΛΙΝΕΝΙΚΩΝ ΚΔ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ - Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών

Breaking

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

ΕΝΩΣΗ ΛΙΝΕΝΙΚΩΝ ΚΔ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

 


Αγαπητές /αγαπητοί συνάδελφοι,

σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 18-11-2022 πραγματοποιήθηκε  με  επιτυχία η τέταρτη για φέτος αιμοδοσία αλληλεγγύης της Ένωσής μας  στον Νότιο Λιμένα Πάτρας.

Το  Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΚΔ ΕΛΛΑΔΟΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει:

·       Το τμήμα αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ρίου για την επαγγελματικότητα τους και την άψογη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια. 

·     Τους συναδέλφους και μη, που συνειδητοποιημένοι και ευαισθητοποιημένοι σε θέματα κοινωνικής προσφοράς, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, δίνοντας αίμα και αποδεικνύοντας την αγάπη τους προς τον συνάνθρωπό μας σε μια χρονική περίοδο όπου τα αποθέματα σε φιάλες αίματος είναι δραματικά μειωμένα.

·     Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλους αυτούς που προσήλθαν αλλά δεν κατάφεραν να αιμοδοτήσουν. Ελπίζουμε την επόμενη φορά.

Η συμμετοχή όλων σας ήταν συγκινητική και ελπίζουμε την επόμενη φορά, να είναι ακόμη πιο δυναμική έτσι ώστε να  ενισχύουμε τον βασικό στόχο αυτής της δράσης, ο οποίος δεν είναι άλλος από το να γίνουμε όλοι αιμοδότες, καθώς το αίμα είναι αγαθό που ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται, παρά μόνο προσφέρεται.


              

 Ο Αριθμό Μητρώου Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών (Σ.Ε.Α) της Ένωσής μας  είναι  14563