H ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος στο πλευρό του MAKE A WISH

 



Η ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος αποτέλεσε αρωγό της προσπάθειας του Make A Wish Ελλάδος να πραγματοποιήσει, προσφάτως , την ευχή ενός παιδιού που δίνει τον δικό του αγώνα ζωής.


Εδώ και αρκετά χρόνια έχουμε θέσει στη διάθεση του Make A Wish Ελλάδος την Ένωσή μας και τα μέλη μας προκειμένου να συνδράμουμε στη τιτάνια προσπάθεια που γίνεται ως επί το πλείστον από εθελοντές.


Τι είναι το Make-A-Wish;


  Το Make-A-Wish εκπληρώνει ευχές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι’ αυτό και δεσμευόμαστε να  εκπληρώνουμε την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια μας. Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν  τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια.  Ιδρύθηκε στο Φοίνιξ της Αριζόνα, το 1980 και είναι ο κορυφαίος Οργανισμός εκπλήρωσης ευχών στον κόσμο, που απευθύνεται σε παιδιά. Με παρουσία  σε περισσότερες από 50 χώρες και περισσότερους από 40.000 εθελοντές, έχουν εκπληρωθεί περισσότερες από 500.000 ευχές παγκοσμίως, ενώ κάθε 16 λεπτά εκπληρώνεται μία ευχή παιδιού, σε κάποιο σημείο του πλανήτη.

Στην Ελλάδα, ενωμένοι όλοι μαζί, γενναιόδωροι χορηγοί, υποστηρικτές, οι εργαζόμενοι και οι 400 εθελοντές μας σε όλη τη χώρα, εκπληρώνουν κατά μέσο όρο μια ευχή κάθε 38 ώρες. Από το 1996, που ιδρύθηκε, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) έχουν εκπληρώσει περισσότερες από 2.500 ευχές.

 

Προσφάτως η ΕΠΛΣ Κεντρικής βοήθησε στην εκπλήρωση της ευχής του μικρού μας φίλου Θανάση και για το λόγο αυτό λάβαμε την κάτωθι ευχαριστήρια επιστολή.


Προς ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος  


Όπως γνωρίζετε κάθε παιδί που έρχεται στην οικογένεια του Make A Wish, δεν επιζητά μονάχα την πραγματοποίηση μιας επιθυμίας, αλλά αναζητά την ελπίδα, το χαμόγελο, το γέλιο και ένα κομμάτι της παιδικής ηλικίας που χάνεται μέσα σε ιατρικές αίθουσες και συνταγογραφήσεις. Σε αυτό το πλαίσιο κάθε προσφορά, όπως η δική σας, αποτελεί ένα ουσιαστικό κομμάτι, πολύτιμο για τον οργανισμό μας και ανεκτίμητο για τα παιδιά.

Για ακόμη μια φορά θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για όλη την βοήθειά σας στην εκπλήρωση της ευχής του Θανάση. Η συμβολή σας ήταν πολύτιμη αφού αποτέλεσε ένα ακόμη βήμα στο να γίνει πραγματικότητα το όνειρο του νεαρού μας.

Με εκτίμηση, Make-A-Wish


Η ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος έχοντας ως έδρα μας τη πόλη του Βόλου αισθάνεται ιδιαίτερα τυχερή που της δίνεται η δυνατότητα να αποτελεί μέλος μίας φοβερής ομάδος εθελοντών που δίνουν  καθημερινό αγώνα για να προσφέρουν χαμόγελο και χαρά στα παιδιά που το έχουν ανάγκη.


Θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας , ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος.






Νεότερη Παλαιότερη