Συνάντηση με τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό Τριαντόπουλο Χρήστο

 


Στο πλαίσιο μιας σειράς κοινών συναντήσεων με πολιτικούς φορείς και κύριο θέμα συζήτησης τις επιχειρούμενες περικοπές στα ταμεία μας,  η Π.Ο.Λ, η  Π.Ε.Α.Λ.Σ. η Ε.Α.Α.Λ.Σ. και η Ε.Α.Α.Ν πραγματοποίησαν συνάντηση με τον  Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό  Τριαντόπουλο Χρήστο. 

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου .


Στις 15/9/2022 κλιμάκιο του Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Λ.Σ., ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού (Ε.Α.Α.Ν.) Μανώλης Αναγνωστάκης και η Π.Ε.Α.Λ.Σ με την Π.Ο.Λ., μετά από αίτημα μας, είχαμε συνάντηση στην Αθήνα στο Υπουργείο Οικονομικών με τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό κ. Χρήστο Τριαντόπουλο.

Στον κ. Υφυπουργό εκθέσαμε αναλυτικά και με επιχειρήματα το μεγάλο λάθος της Κυβέρνησης, την καταφανέστατη αδικία και τις δυσμενείς επιπτώσεις που θα έχει για τα Μετοχικά Ταμεία, τους εν ενεργεία ενστόλους και τους απόστρατους, να αποδεχθεί την εισήγηση των καθ’ ύλην αρμόδιων Υπουργών της, για μείωση στο ήμισυ των εσόδων των Ταμείων από τα εξοπλιστικά προγράμματα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στο τέλος της συνάντησής μας και αναγνωρίζοντας τις εκφρασθείσες ανησυχίες μας, ο κ. Τριαντόπουλος δεσμεύθηκε να μιλήσει διεξοδικά με τους καθ’ ύλην αρμόδιους Υπουργούς και να μας ενημερώσει σχετικά για τις περαιτέρω ενέργειες της Κυβέρνησης.

Από πλευράς μας επισημάναμε την αποφασιστικότητά μας να συνεχίσουμε τον αγώνα για την αποτροπή ακόμη μιας άδικης περικοπής στα έσοδα των Ταμείων μας, που θα τα οδηγήσει σε μαρασμό και σε φτωχοποίηση των μετόχων και μερισματούχων τους.



Νεότερη Παλαιότερη