Ο Πρόεδρος της Π.Ο.Λ. στο ΑΡΤ για την τοποθέτηση Αποστολόπουλου στο Ευρωκοινοβούλιο - Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών

Breaking

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022

Ο Πρόεδρος της Π.Ο.Λ. στο ΑΡΤ για την τοποθέτηση Αποστολόπουλου στο Ευρωκοινοβούλιο

 



    Στο Εκρηκτικό Δελτίο του Αρτ με την Σοφία Παραδείση και τον Σπύρο Σταθάκη ήταν καλεσμένος την 8-06-22 ο Πρόεδρος της Π.Ο.Λ Κυράνης Κώστας σχολιάζοντας τη τοποθέτηση του Αποστολόπουλου Ιάσωνα ο οποίος σε ειδική εκδήλωση στο Ευρωκοινοβούλιο εξαπέλυσε ανυπόστατες και προσβλητικές κατηγορίες εις βάρος των στελεχών του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ λέγοντας πως  "το Λιμενικό πετάει τους ανθρώπους στη θάλασσα αντί να τους διασώζει".

    Προκλητικές εξοργιστικές και χυδαίες χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Π.Ο.Λ. τις δηλώσεις Αποστολόπουλου καθώς δεν μπορεί κανείς να διανοηθεί ότι προέρχονται από Έλληνα .

    Μόνο ως ύβρη μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς τα όσα αναφέρονται από τον κ.Αποστολόπουλο κατά των συνάδελφων, τη στιγμή μάλιστα που τα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ θέτουν σε κίνδυνο ακόμα και τη ζωής τους , διασώζοντας καθημερινά συνανθρώπους μας που έχουν βρεθεί να κινδυνεύουν στη θάλασσα στη προσπάθεια αναζήτησης μιας καλύτερης ζωής στη χώρα μας.

    Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών θα αντιδράσει για όσα διαδραματίστηκαν στο Ευρωκοινοβούλιο υπερασπιζόμενη το κύρος και την αξιοπρέπεια των στελεχών του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ αποτίοντας ελάχιστο φόρο τιμής στη θυσία των συναδέλφων που έχασαν τη ζωή τους αγωνιζόμενοι για το μεταναστευτικό με τη καρδία τους να μην αντέχει το βαρύ φορτίο της καθημερινής διάσωσης συνανθρώπων μας που κινδυνεύουν  στα νερά του Αιγαίου.