Συγχαρητήρια στο πλήρωμα του ΠΛΣ 1027 Κ.Λ.Βόλου για τη διάσωση συνανθρώπου μας



    Η Γραμματεία πλωτών μέσων της Π.Ο.Λ. συγχαίρει το πλήρωμα του ΠΛΣ ΠΛΣ 1027 του Κ.Λ.Βόλου που με τη συνδρομή στελεχών της υπηρεσίας με  περιπολικό όχημα ΑΛΣ  3619 κατάφεραν να διασώσουν λουόμενη στη θαλάσσια περιοχή 'Καλαμιών-Καρνάγιου'' Κάτω Λεχωνίων.

    Όπως αναφέρονται σε δημοσιεύματα τα ισχυρά ρεύματα  παρέσυραν την λουόμενη ανοιχτά του Παγασητικού και ήταν αδύνατο να επιστρέψει στην ακτή. Άλλοι λουόμενοι ειδοποίησαν τη Λιμενική Αρχή Βόλου και άμεσα για την περιοχή απέπλευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., (ΠΛΣ 1027) καθώς και περιπολικό όχημα (3619)  από ξηράς.

    Η 37χρονη γυναίκα, εντοπίστηκε από το περιπολικό σκάφος ΠΛΣ 1027στην θαλάσσια περιοχή Αγριάς Βόλου να παρασύρεται από θαλάσσια ρεύματα και περισυνελέγη, έχοντας τις αισθήσεις της. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στον λιμένα Βόλου με ασφάλεια, όπου σύμφωνα με δήλωσή της, δεν κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή της σε νοσοκομείο.

    Συγχαρητήρια στους συναδέλφους που κατάφεραν να διασώσουν ακόμη ένα συνάνθρωπό μας που βρέθηκε σε κίνδυνο στη θάλασσα.


Στοιχεία επικοινωνίας με Γραμματεία Πλωτών Μέσων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. - Π.Ο.Λ.για προτάσεις και προβλήματα που σας απασχολούνστο email plota.pol@gmail.com




Νεότερη Παλαιότερη