Βράβευση στελεχών και διανομή ιματισμού στο Λ/Σ Αλοννήσου


 Την 22/03/22  ο Πρόεδρος Κυράνης Κωνσταντίνος πραγματοποίησε ενημερωτική επίσκεψη  στον Λ/Σ Αλοννήσου παραδίδοντας  ατομικό ιματισμό  σε όλα τα στελέχη της Υπηρεσίας που αντιστοιχεί σε ειδική στολή (παντελόνι-τζάκετ) για τους υπηρετούντες στα πλωτά ενώ όλοι οι υπόλοιποι συνάδελφοι θα προμηθευτούν από ένα αντιανεμικό τζάκετ.


Η διάθεση των ειδών ιματισμού αποτελεί συνέχεια της χορηγίας που έγινε στην ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος από την Υφυπουργό Παιδείας κα.Μακρή Ζέττα και την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Μαγνησίας και Σποράδων κα.Κολυνδρίνη Δωροθέα .  



Επίσης θα τιμήθηκε το πλήρωμα του  ΠΛΣ 1003 για τη συνδρομή τους στην επιχείρηση απεγκλωβισμού πολιτών  από τις πυρκαγιές στην Εύβοια το καλοκαίρι του 2021 αλλά και για τη συνολική προσφορά του σε συνέχεια της εκδήλωσης βράβευσης που πραγματοποιήθηκε στο Βόλο τον Οκτώβριο του 2021 και λόγω καιρικών συνθηκών δεν κατέστη δυνατή η συμμετοχή των συνάδελφων που υπηρετούν στις Β.Σποράδες.


Η ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος θα συνεχίσει τις ενημερωτικές επισκέψεις  και τη διανομή ιματισμού και  στις υπόλοιπες Λιμενικές Αρχές που υπηρετούν τα μέλη της .

Για το Δ. Σ.

 

          Ο Πρόεδρος                                 Ο Γενικός  Γραμματέας

    Κυράνης Κων/νος                              Μαχαίρας Νικόλαος  



Γίνε τώρα μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών (ΠΟΛ)  και διεκδίκησε το μέλλον σου(Πάτα ΕΔΩ)


Πηγή : Γρ. Τύπου-Μέσων Ενημέρωσης Π.Ο.Λ.

Νεότερη Παλαιότερη