Ένωση Λιμενικών Κρήτης : Εξαγγελία αναφορικά με την Ίδρυση Λιμενικής Ακαδημίας

Με ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε την εξαγγελία  του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη αναφορικά με το ζήτημα της ίδρυσης Λιμενικής Ακαδημίας και την σχετική εντολή που έχει δώσει για την ανάλυση των δεδομένων και παραμέτρων ώστε να υπάρξει τεκμηριωμένη εισήγηση και συγκεκριμένος προγραμματισμός.

Χαιρετίζουμε την  απόφαση του Υπουργού κ. Γιάννη Πλακιωτάκη   και επιθυμούμε συνάντηση για την παρουσίαση από μέρους μας  και άλλων θεμάτων που απασχολούν τα Στελέχη και τον οργανισμό που Υπηρετούμε.

Αισθανόμαστε δικαιωμένοι που αναδείξαμε την αναγκαιότητα Ίδρυσης Λιμενικής Ακαδημίας κλιμακώνοντας τις προσπάθειες μας με σχετικές ανακοινώσεις, τοποθέτηση προέδρου στο ραδιόφωνο   καθώς και την βοήθεια ανάδειξης του θέματος από βουλευτές του κοινοβουλίου.

Συνεχίζουμε τις προσπάθειες μας για την ανάδειξη των θεμάτων  που απασχολούν τα Στελέχη δηλώνοντας την προσήλωση στο στόχο μας ο οποίος είναι η στήριξη των έννομων  συμφερόντων, των δικαιωμάτων καθώς και των δίκαιων αιτημάτων πάσης φύσεως των Συναδέλφων -  Στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.