H Π.Ο.Λ. δίπλα στα παιδιά της Ευβοίας. - Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών

Breaking

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

H Π.Ο.Λ. δίπλα στα παιδιά της Ευβοίας.


 

Η Π.Ο.Λ. διαθέτοντας μέρος των εσόδων της  και η πρωτοβάθμια ένωσή της ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος  συγκεντρώνοντας  σχολικά είδη και γραφική ύλη ανταποκρίθηκαν  στο κάλεσμα της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κας Ζέττας Μακρή στηρίζοντας τα παιδιά των  περιοχών που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού. 

 

Για το λόγο αυτό ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κυράνης Κων/νος  μαζί με την Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κα. Μακρή ταξίδεψαν  στη Χαλκίδα όπου και παρέδωσαν την 13-09-21  στο κτήριο της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ευβοίας την ημέρα έναρξης της σχολικής χρονιάς  μεγάλη ποσότητα σχολικών ειδών για τους μαθητές των πυρόπληκτων περιοχών της Ευβοίας .

 

Η κ.Μακρή ευχαρίστησε την Π.Ο.Λ. για την άμεση ανταπόκριση και δήλωσε ότι τέτοιες ενέργειας αποδεικνύουν την ευαισθησία των Λιμενικών για τους συνανθρώπους μας .

Η κα.Υφυπουργός εξήρε παράλληλα και το έργο των στελεχών του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ που κατά τις ημέρες της καταστροφικής πυρκαγιάς στην Εύβοια κατάφεραν να διασώσουν και να μεταφέρουν σε ασφαλές σημείο 2.700 συνανθρώπους μας που βρέθηκαν σε κίνδυνο .

 

Ο Πρόεδρος της Π.Ο.Λ. τόνισε ότι σε συνέχεια της επιχειρησιακής μας  συνδρομής στη διάσωση χιλιάδων συνανθρώπων μας τα στελέχη  του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ μας συμβάλουν με τη προσφορά τους αυτή ώστε η φετινή σχολική χρονιά να μην έχει κάτι λιγότερο για τα παιδιά που μαζί με τις οικογένειές τους είδαν τους κόπους και τα όνειρα μίας ζωής να καίγονται μέσα σε λίγα λεπτά .   





Πηγή : Γρ. Τύπου-Μέσων Ενημέρωσης Π.Ο.Λ.