ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος : Συνάντηση με Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας


 

Με τη συμμετοχή του Προέδρου της ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος Κυράνη Κων/νου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της εκτελεστικής γραμματείας της ΑΔΕΔΥ στο νομό με ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας.

Πιο συγκεκριμένα, τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας εκπροσώπησαν ο Μ. Δραμητινός Συντονιστής της ΝΕ, η Β. Κατσαρδή αναπλ. Συντονίστρια της ΝΕ, και οι βουλευτές Α. Μεϊκόπουλος και Κ. Παπανάτσιου. Από την πλευρά του νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ συμμετείχαν οι Φ. Κωνσταντινίδης πρόεδρος, Λ. Αναστασίου αναπλ. πρόεδρος, Γ. Φωτόπουλος ταμίας, Κ. Κυράνης οργανωτικός γραμματέας.

Αναφορικά με όσα συζητήθηκαν στην συνάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας αναφέρονται τα εξής: «Στην άκρως εποικοδομητική συνάντηση που χαρακτηρίστηκε από το εξαιρετικά θετικό κλίμα συνεννόησης, κυριάρχησε η συζήτηση αναφορικά με το επερχόμενο εργασιακό νομοσχέδιο και τις αντιλαϊκές και αντιδημοκρατικές ρυθμίσεις που περιλαμβάνει, σύμφωνα με όσα έχουν διακηρυχθεί μέχρι στιγμής από επίσημα χείλη της κυβέρνησης. Επίσης, υπογραμμίστηκε η κοινή επιθυμία περεταίρω συνεργασίας σε τακτά χρονικά διάστημα μεταξύ τω θεσμικών εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Μαγνησίας και του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ με σκοπό την ανάδειξη και τοπικών ζητημάτων, και την επιδίωξη επίλυσης τους μέσω των διαδικασιών του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Ο Πρόεδρος των Λιμενικών κ.Κυράνης έθεσε επί τάπητος το ζήτημα των μεταθέσεων των στελεχών του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ και τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει στους Λιμενικούς ενώ σημαντική αναφορά έγινε και για τις ενέργειες που έχει κάνει η τοπική Ένωση των Λιμενικών αναφορικά με την κατανομή των οργανικών θέσεων στο Νομό Μαγνησίας και συγκεκριμένα στο Λιμεναρχείο Βόλου ,στην Αμαλιάπολη ,το Τρίκερι ,για την  αναβάθμιση της υπηρεσίας στον Αγ.Ιωάννη Μουρεσίου και την ενίσχυση των Λιμενικών αρχών στις Β.Σποράδες .

Πηγή : Γρ. Τύπου-Μέσων Ενημέρωσης Π.Ο.Λ.

Νεότερη Παλαιότερη