Ένταξη της Ένωσης Λιμενικών Κρήτης στη Π.Ο.Λ.

 


Με την από 30-05-2021 απόφαση του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών  έγινε δεκτό το αίτημα ένταξης της Ένωσης Λιμενικών Κρήτης στη Π.Ο.Λ.

Η Ομοσπονδία μας μετά και την επίσημη παρουσία της 01 Οκτωβρίου 2020 έχοντας ως βασικό της σκοπό την ανάδειξη ενός διαφορετικού συνδικαλιστικού προσώπου το οποίο δεν υπήρχε στο Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή κατάφερε να διπλασιάσει τα μέλη Ενώσεις της από τα τέσσερα (4) ιδρυτικά μέλη  σε οκτώ (8)

Από την ημέρα εκείνη μέχρι και σήμερα έχει καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να αναδείξουμε τα προβλήματα των συναδέλφων μέσα από μία σειρά παρεμβάσεων και ενεργειών, ώστε  να αναζητηθούν και να δοθούν λύσεις σε όλα αυτά . 

Το χρονικό διάστημα αυτό  μπορεί να φαντάζει μικρό όμως η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών έκανε συνδικαλιστικά άλματα και όπως έχουμε αποδείξει μέχρι και σήμερα δίπλα στην Ένωση Λιμενικών Κρήτης σε ένα αγώνα διαρκούς εξέλιξης και συνδικαλιστικών διεκδικήσεων θα βρίσκονται και οι υπόλοιπες 7 πρωτοβάθμιες  Ενώσεις της Π.Ο.Λ.:

            ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΣ ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΩΝ ΚΕΝΤΡΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

            ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΣ ΚΕΝΤΡΙΚΉΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

           ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΣ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ 

           ΕΝΩΣΗ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ 

           ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΣ ΑΝ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ 

           ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΙΟΝΙΟΥ.

           ΕΝΩΣΗ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΑΤΤΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

 

Καλωσορίζουμε την Ένωση Λιμενικών Κρήτης (site)  και ευχόμαστε σε όλα τα μέλη της καλή δύναμη και καλούς αγώνες .Πηγή : Γρ. Τύπου-Μέσων Ενημέρωσης Π.Ο.Λ.

Νεότερη Παλαιότερη