Έλληνες σαν μία γροθιά και πάλι 200 χρονιά μετά ας βροντοφωνάξουμε Ζήτω η 25η Μαρτίου, Ζήτω το Έθνος!!!

 



Μία ξεχωριστή μέρα για όλους τους απανταχού Έλληνες τριπλή γιορτή η φετινή εκτός του ότι εορτάζουμε τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 κατά του Τουρκικού ζυγού, φέτος έχουμε την τιμή και την τύχη διότι υπό αφύσικες για μας συνθήκες λόγω της πανδημίας να μπορούμε να γιορτάσουμε τα 200 χρόνια Ελευθερίας.


Μιας Ελευθερίας οπού δεν θα πρέπει πότε να ξεχνάμε ότι την οφείλουμε σε απλούς ανθρώπους οι οποίοι με συνοχή, ενότητα, τόλμη μα πάνω από όλα αγάπη για την Πατρίδα και το Έθνος μας, έγιναν μια γροθιά και κατάφεραν με τις πράξεις ανδρείας τους να γραφτούν στις σελίδες της Ιστορίας μας, αλλά πάνω από όλα στις καρδίες μας ως Αθάνατοι και Ήρωες.


Στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε ως Χώρα από προκλήσεις και όχι μόνο ένα πράγμα πρέπει να μας κάνει δυνατούς και περήφανους, ότι είμαστε απόγονοι αυτών των τεράστιων ανθρώπων που δεν χάρισαν και δεν χαρίστηκαν σε κανέναν πασά ή ραγιά. Με το αίμα τους δόξασαν τα τιμημένα χώματα που σήμερα πατάμε. ΕΛΛΗΝΕΣ σαν μία γροθιά και πάλι 200 χρονιά μετά ας βροντοφωνάξουμε Ζήτω η 25η Μαρτίου, Ζήτω το Έθνος!!!       

 

Η Π.Ο.Λ. δίνοντας χώρο έκφρασης στους συναδέλφους φιλοξενεί ως δικό της μήνυμα για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου ,τη τοποθέτηση συναδέλφου που υπηρετεί σε υπηρεσία του Αιγαίου.




Πηγή : Γρ. Τύπου-Μέσων Ενημέρωσης Π.Ο.Λ.


Νεότερη Παλαιότερη