ΕΠΛΣ Βορείου Ιονίου: Νέα γραφεία εντός του Νέου Λιμένα Κέρκυρας


Με χαρά γνωρίζουμε στα μέλη μας, πως οι κοπιαστικές προσπάθειες του Δ.Σ. της Ένωσής μας, του τελευταίους μήνες , τελικά καρποφόρησαν, έχοντας ως αποτέλεσμα να αποκτήσει επιτέλους η Ένωση μας τη δική της στέγη.

Το γραφείο της Ένωσής μας, είναι ένας χώρος, εντός του Νέου Λιμένα Κέρκυρας, παραπλεύρως του εκεί Λιμενικού Φυλακίου, περίπου τριάντα (30) τ.μ., ο οποίος μας παραχωρήθηκε από τον Ο.Λ.ΚΕ. Α.Ε. και ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες στέγασης της Ένωσής.

Ευχαριστούμε θερμά τον Ο.Λ.ΚΕ. Α.Ε. και ιδιαίτερα τον Διευθύνων Σύμβουλο του κ. ΖΕΡΒΟΠΟΥΛΟ Σπυρίδων, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα και θετικά στο σχετικό αίτημα μας, τον Υπολιμενάρχη Κέρκυρας και μέλος της Ένωσής μας ΜΠΕΡΕΤΟΥΛΗ Κων/νον  για την πολύτομη συμβολή του , καθώς και όλους όσους εργάστηκαν και συνέβαλαν θετικά. 

Από τις επόμενες κιόλας μέρες και όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες  οργάνωσης και εξοπλισμού του Γραφείου, οι πόρτες του θα είναι ανοικτές για όλα τα Μέλη και φίλους της Ένωσής μας, προκειμένου να ανταλλάξουμε προβληματισμούς και ιδέες που σίγουρα θα μας κάνουν καλύτερους και χρησιμότερους.


    Ο Πρόεδρος                                                                                      Ο Γεν. Γραμματέας                                                                                              

ΜΠΑΤΣΟΜΙΤΗΣ Ευθύμιος                                                               ΚΟΝΤΖΙΑΛΗΣ Σπύρος

Νεότερη Παλαιότερη