Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών στην Πάτρα


 Στη σύλληψη ενός 35χρονου ημεδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας σε συνεργασία με στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας καθώς και με στελέχη της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

  Συγκεκριμένα, μετά από συντονισμένη επιχείρηση, με την συνδρομή αστυνομικών σκύλων (Κ9), εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε στα διόδια Ρίου Αχαΐας Ι.Χ.Ε. όχημα προερχόμενο από Αθήνα με οδηγό τον 35χρονο, εντός του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία (01) μία πλαστική συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους οκτακοσίων γραμμαρίων και έξι δεκάτων (800,06 γρ.).

  Στη συνέχεια, σε σωματική έρευνα που διενεργήθηκε στον ανωτέρω βρέθηκαν εντός της δεξιάς κάλτσας του, τρεις πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μεικτού βάρους τριών γραμμαρίων και δύο δεκάτων (3,2 γρ.), ενός γραμμαρίου και οκτώ δεκάτων (1,8 γρ.) και τεσσάρων δεκάτων (0,4 γρ.) αντίστοιχα. 

  Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν, οι ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικής ουσίας, μία (01) συσκευή κινητής τηλεφωνίας καθώς και το Ι.Χ.Ε. όχημα. Επιπροσθέτως, σήμερα κατασχέθηκε από στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας ένα ακόμη Ι.Χ.Ε. όχημα του συλληφθέντα ως εμπλεκόμενο στην υπόθεση.

Νεότερη Παλαιότερη